torstai 2. lokakuuta 2008

Jihaa, hyvä fiilis!

Pah, meillä mitään keinu-ongelmia ole. Tiistaina kävin ensin taas peltolenkillä ja sitten kentälle. Kipinä meni keinun ongelmitta, eli pimeys oli se ongelman nimi, niinkuin arvelinkin! Lisäksi otettiin vähän hyppyjä, pujottelua ja pussia. Virheetöntä menoa, sanoisin :)
Kapon kanssa myös keinua, puomia sekä aata. Pikkasen olis loppuun asti tulevassa vauhdissa parannettavaa, voih, eihän tää laji ikinä ongelmaton ole. Mutta ei siis mitään suurta ja ihmeellistä, kuhan vaan pilkkua ...., viilaan ;)
Jälleen siis lyhyet setit, mutta sen lisäks innostuin vähän tokottamaan. Voi, voi. Koiristahan tähän lajiin olis, mutta niiden kakka omistaja vaan on niin laiska. Tai no, eihän sitä tiedä, jos oikeen oikeesti innostuis Kapon ainakin kokeeseen laittamaan.
Kipinä oli aivan mielettömän innokas, tein seuraamista, kaukoja ja liikkeestä maahanmenoa, tuo pieni musta poika on jotenkin niin tavattoman söötti kun se tekee niin tosissaan!
Kapolla setissä seuraamista ja vähä jättöjä, sekä luoksetulo. Vikana tein noutoa, jep, mainiota!
En löytäny Kipin pientä noutsikkaa mistään, joten se sai kokeeksi hakea tavallista isoa ohjatun noudon kapulaa :) Mahtava mies, ei ongelmia. Kipinän noudon pohjahan on periaatteessa naksulla tehty ja täytyy sanoa, että olen lopputulokseen todella tyytyväinen! Lopuks vielä paikalla istumista, kun se olis niinku se tärkein tällä hetkellä. Pysy kyllä hyvin ja se oli niin mahtavan eleetön myöskin siinä kun palasin sen viereen.
Schipperke-toko rulettaa!

Illalla sitten pari tuntia kurssin vetoa, kylmä oli, mutta kaikki meni kivasti.
Keskiviikkona vierailtiin Marilla Raikaa hoitamassa. Pojat lähinnä ulkoili ja söi rustoja. Raika on aikamoinen menijä jo! Kiva ilta tytön kanssa.
Torstaina taas kurssi-ilta, saa nähdä mitä ehtii wörkkiä omien kanssa.

Ei kommentteja: