maanantai 27. lokakuuta 2008

Mietteitä viikosta ja viikonlopusta..

Kaikille blogia seuraaville tiedoksi, Kukka voi hyvin :) Paraneminen paiseen puhkaisemisesta on mennyt täysin odotusten mukaan, tyttö on aivan oma itsensä. Lääkekuuri jatkuu vielä tämän viikon.

Viime viikon torstaina mulla oli asiakkaiden koulutuskeikka heti töiden jälkeen, ja sekös mukavaa oli. Kiva huomata miten koirat edistyy.

Koulutuksen jälkeen olin sopinut Annen kanssa treffit ja niin siinä sitten tokoa taas väännettiin.
Kapo oli aikamoinen tykki, ihan jopa perusruisleipää piti vähän tehdä, aiheena siis siinä liikkeestä seisominen, ja saatiinhan se verkkarimies pysymään tolpillaan asiallisesti ;)
Ohjattu nouto oli ehkä illan makein veto, hyvä Kaapeli! Lisäks tein kaukoja ja seuraamista ja jotakin, ei voi muistaa enää,mitä.

Kipinällä tyypillisiä käynnistymisvaikeuksia.. mutta hanskapalkka auttoi. Kaukot oli paljon paremmat kun viimeksi. Hyvä, hyvä.

Anne teki Rasselin kanssa pikkusen toisen tyyppisen lähestymistavan treeniin kuin aiemmin, ja täytyy sanoa, että perfecto, perfecto! Ihanan positiivista ja onnistunutta, oikeesti! Kiva nähdä, kun joskus voi omastakin päästä muka löytyä pikkusen apua jollekin toiselle.

Pystyyn jäätyminen meinas kyllä kentällä tapahtua, jeesus että oli kylmä! Kotona piti oikeean saunaan saakka mennä lämmittelemään.


Perjantai oli hässäkkää.. aamulla olin hetken Raikan kanssa, sitte melki myöhästyin töistä, samaan syssyyn tuli kuorma ja trimmaus-asiakas. Mutta siinähän se päivä lähti käyntiin. Kapon pikkuinen Kyra-tyttö oli meitä moikkaamassa myös, oi voi miten syötävän suloinen se oli! Ja reipas ja rohkea! Kuvia ei valitettavasti ole.

Iltapäivällä Heikki tuli hoitamaan työmaata ja mä olin muutaman tunnin Keskustan vaalitilaisuudessa kylällä. Illalla ei mitään ihmeellistä, onneksi.


Lauantaina oltiin Marin kanssa reippaita ja käytiin lenkillä raviradalla, vahvuus: mä, Mari, Raika, Hermanni, Kapo ja Kipinä. Raviksen jälkeen mentiin kentälle, siis lityyn. Testailtiin vähä Hermannin kontakteja ja mietittiin tapaa viedä asiaa eteenpäin.
Kapolla vähä samat kuviot, lelupalkkaus puomilta ei nyt ihan tuntunut sopivalta, Kapo kun meinaa pelata vähän turhan paljon silmällä.. Pitää miettiä tätä juttua nyt vähä lisää.
Takaaleikkaus ja muita kireitä hyppyjuttuja tehtiin kanssa, ja kyllähän se Kanki-Kelpiekin siitä taipui kun aikansa väänsi. Hermanni taas on hyppyjen suhteen aivan suvereeni!
Kipinän kanssa kävin vain leikkimässä kentällä ja sitten vähän tokotin parkkipaikalla. Paikalla makaamisen takapalkkausta tehtiin ja voi sviddu, ei kyllä toiminu. Prkl, on tässäkin töitä edessä.

Loppupäivä meni kotona hirveen nurkkien jynssäämisen merkeissä.


Sunnuntai olikin sitten vaalipäivä, aiva meinas ruveta jännittämään. Ja jos joku ei tiedä, niin meikä oli siis ehdokkaana. Aamupäivä oli yleistä häröilyä ja sitten taioin ittestäni ihmisen näköisen ja lähdin äänestämään. Se olikin nopea keikka. Sitten suuntasin kamat kerättyäni Marille ja vietin siellä muutaman tunnin. Raika oli ihana oma itsesnä ja Sari-täti sai leikkiä ihan kunnolla. Mari kävi heti tilaisuuden tullen yksin navetalla ja vaatteiden vaihdon jälkeen myös äänestämässä.
Marilta hiivin sitten Annen ja Markon nurkkiin. Odotettavissa oli karvan ajoa, josta voit lukea täältä http://www.rassetassu.vuodatus.net/
Olipa mukavaa käydä vähän kylässä, Annen marsuakin siinä ihmeteltiin, oli se kyllä erilainen kun mun marsut.

Sitten ajoin taas Marille ja nappasin Raikan sieltä kyytiin. Tuli meinaan pikkasen kiire, kun vaalivalvojaisiin kutsutut vieraat oli meillä ennen mua, heh! Ei muuta kun ihmiset tupaan vaan ja ruuan laittoon. Siinähän se ilta menikin. Mari ja Pete olivat onneks Raikan kanssa tosi paljon, niin mä oikeesti ehdin tehdä jotain purtavaa meille. Toinen Mari, siis Raikan äiti liittyi joukkoon navetalta päästyään ja Raika lähti isin kanssa kotiin siinä hässäkässä sitten.
Vaalien tuloslähetys alkoi 19.50 ja heti kasin jälkeen lävähti nettiin ennakko-äänet. Niitä tuli mulle 16. Lopullinen äänimäärä selvisi illan kuluessa, ja se oli 42. Ei tullut juhlia ei, mutta vatsat syötiin täyteen kuitenkin. Voisin väittää, että itse en varmasti parasta seuraa eilen illalla ollut, sen verran vitutti, ihan suomeks sanottuna. Mutta tapelkoon eläkeläiset keskenään siellä valtuustossa...

No, tulihan sinne onneks uusiakin naamoja, mutta silti, tappio on tappio, ei sitä käy kieltäminen. Politiikka on sellasta. Tulevaisuudelle en ole asettanut mitään tavoitteita vielä.

Maanantaina päivä "valkeni" sateisena, keli on siis niin syksyinen ja synkeä. Mutta onneksi on muuta positiivista, pyörähdin aamusta pikaisesti Raikaa moikkaamassa ja pojat pääsi samalla vähä mestoille haistelemaan tuulia. Sitten taas juoksujalkaa töihin ja hiki päässä tein pienen siivouksen vaihteeksi tällä puolella tietä.
Marsut saivat kokonaan uudet kuivikkeet tarhaansa ja samalla lensi pihalle ihan kaikki muukin matsku häkistä. Puhtaat vedet pulloihin ja ihania uusia heiniä runsaasti, kylläpä näyttää taas kodikkaalta ja puhtaalta tyttöjen asunto.
Anne ja Sanni tulivat vihdoin viimein mun tyttöjä kattomaan ja samalla tietysti tsekkaamaan mitä muuta uutta tänne on tullut. Päiväkahvit siis sain nauttia loistavassa seurassa, kiva kun kävitte!
Sillain sitä lähti vaalien jälkeinen viikko käyntiin ja pakko on todeta, että häntä on nostettava pystyyn, ei tässä muuten pärjää :)

Ei kommentteja: