torstai 30. lokakuuta 2008

Kapo Kapo Kapo :(

Voi helvetti. Tää päivä on ollu tuskaa..
Mari toi päivällä parafiiniöljyä. Annettiin n. 1 dl sitä, parissa tunnissa ei mitään vaikutusta. Toinen 1 dl perään. Nyt siitä on aikaa siis n. 6 tuntia. Ei kakkaa, ei.
Kapo on tosi kipee, voi raukkaa..
Menin vetämään asiakkaiden koulutusta, koirat mukana luonnollisesti. Ennen sitä ehdin soittaa Hennalle, Veterin eläinlääkäriasemalle, ja Annelle. Anne toikin sitten tullessaan peräruiskeita. Laitettiin puol seiskan jälkeen eka. Reilun vartin päästä tuloksena oli limaa.. Eli todennäköiseti ruiske tuli ainakin osittain ulos.
Ai niin, ja kentälle mennessä Kapo okseni, aamupäivän piimät :( Eli ei hyvä.
Soitin myös paikalliselle lääkärille, enempää parafiinia ei anneta. Laitettiin toinen peräruiske. Vettä pitäis saada nyt menemään. Kapo on meinaan kuivunut.. tänään ei ole kupista juonut lainkaan. Perkele.
Lisäks suomessa on eläinlääkäripäivät, eli huomennakin voi olla kiven alla saada tota koiraa minnekään. Mutta minähän vien sen vaikka väkisin. Nyt olis ohjelmassa koiran juottoa. Harkitusti, mutta varmasti.
Äsken kun tultiin sisälle, niin Kapo yritti taas kovasti saada jotain aikaan. Tuloksena öljyistä kirkasta nestettä lattialla.. Voiko sittenkin olla niin, että sillä on vain pelkkä tulehdus? Vai suolitukos, vai nyt jo molemmat?
On niin ahdistunut olo, ihan jumalatonta paskaa tällänen!!
Yön meinaan nukkua Kapon kanssa työhuoneessa, tai nukkua ja nukkua,... sen minkä pystyy.
Aamulla lähdetään jonnekin valmiiksi eläinlääkärin oven taakse. Vielä ei ole päätetty minne.
Nyt juottopuuhiin. Terve.

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Kaapolle tsemppiä, kyllä se kohta pakertaa sieltä jotain ulos! Hunajavettä vaan kehiin ja kävelytystä... Henna