tiistai 7. lokakuuta 2008

Verkkarimiehen seikkailut!

Taas meni viikko niin ettei ehtiny kissaa sanomaan! Nyt kuitenkin tarina jatkuu VERKKARIMIEHEN seikkalujen merkeissä :)
Viime viikon loppupuoli meni omalla painollaan, aika kiireisesti sanoisin. Lauantaina pyörähdettiin työn merkeissä Kuopiossa, ja sekös kiva reissu olikin. Kuopiosta ovat kotoisin myös Verkkarimiehen verkkarit.

Sunnuntaina aamutuimaan kasattiin Ruoveden match showta varten kamat autoon. Pelipaikalle saavuttuamme oli ilo huomata, että ahkerat Kirsulaiset siellä olivat jo täyttä päätä työn touhussa. Ja sitä puuhaa riittikin :) Koiria saapui paikalle runsaasti, ja niin siinä kävi, että meikä lupas tuomarin hommiin, valitsin arvosteltavakseni pennut ja pienet koirat. Ja todellakin, Kipinä siis ei päässyt osallistumaan, Mari sen sijaan huolehti vierailevalle tuomarille näytille Peikon, Pandan ja Kapon. Peikko ja Kapo saivat punaisen, Panda sinisen.
Yllätys oli se, kun suuresta joukosta Panda oli sinisten 2. ja Kapo punaisten 2.!! Enni onneksi esitti Kapon punaisten kehässä, eli suuri kiitos kuuluu hänelle! Kivan näköistä yhteistyötä :)


Raika osallistui tuonti-bc Tassu Hauwasen kanssa lasten lelu-eläinkisaan ja he sijoittuivat hienosti kolmansiksi! Siitä se lähtee, Raika!

Match Shown tuomarointi on oikeestaan yllättävän vaikeaa, kaikki koirat on niin kivoja ja tälläkin kertaa kaikki hyvin avoimia ja ystävällisiä. Pentujen punaisten voittoon valitsin russelin, sinisten voiton vei pikkuinen bordercollie. Pienissä punaisten voittoon sheltti ja sinisten russeli, oho niitä siis tuli valittua kaksi korkeimmalle paikalle :)
Lisäksi otin vielä parikilpailun tuomaroinnin vastaan, siellä voittoon juoksivat upea rotikkapari, jestas ne oli niin saman näköisiä. Toiseksi laitoin hillittömän hienot tanskandogit.
BIS-kehän teimme toisen tuomarin kanssa yhdessä, voittoon liiteli ihana sekarotuinen partasuu, siis kerrassaan mainio koira! Päivä oli todella onnistunut ja vesisade alkoi sopivasti kun pakkasimme tavaroita autoon.

Maantai kului iltaan asti työn merkeissä. Heikki juoksutti koiria, kun mä kävin kylällä asioilla. Tiistaina sitten ryhdistäydyin heti aamusta ja vein Verkkarimiehen ja Pienenmustan pellolle
kunnon lenkille. Eikä haitannut yhtään vaikka siellä oli tällaisia:

Ei kommentteja: