perjantai 26. syyskuuta 2008

Normi viikko

Maanantai meni kisoista palautuessa, normaalia liikuntaa vaan koirien kanssa.

Tiistaina aamulla oli Kapon hieronta Ruovedellä. Käytiin nyt varsinaisessa lihashuollossa ekaa kertaa. Tarvetta sille tiesin olevankin. Isot reisilihakset ja takaa katsottuna koiran oikea puoli olivat hiukan jumissa, ei mitään kauhean hälyttävää, mutta hieronnan ja huollon tarpeessa kuitenkin. Kapo oli Satun käsittelyssä todella rento ja näin kuinka koira nautti.
Illalla käytiinkin sitten raviradalla kevyt veryttelevä lenkki ennen mun kurssin ohjausta.
Meillä on siis alkanut Kirsujen peruskurssit ja mulla on kaks ryhmää siellä peräkkäin, ensimmäinen on sellainen "rähinäryhmä", vaikka ei kyllä uskois :)
Toisen ryhmän kanssa tehdään tokoa ja sinä on oikein lahjakkaan oloisia koiria ja ohjaajia. Ihanaa ohjata itelle mieleisiä ryhmiä ja innokkaita oppilaita!



Keskiviikkona piti olla taas iltamenoa, mutta se homma onneksi siirrettiin. Tilaisuus tekee varkaan ja niin päädyimme agilitykentälle. Remmissä Mari, Raika, Anne, Sanni ja minä. Plus tietysti karvaiset Kapo, Kipinä, Hermanni ja Rasseli. Anne otti Rasan kans jo settiä kun mä menin mestoille ja kylläpä näytti koira rennolta! Hyvää edistymistä on tapahtunut!


Kapon kans piti tehdä laatikkoo, mutta se jäi vähiin, kun herran korvassa oli joku kökkö ja se häiritsi kovin. Kipinän kanssa tein vähän iloittelua, kaikki suju oikeestaan tosi hyvin. Anne vielä sopivasti painosti testaamaan pujottelun osaamista ja toimihan se :)


Rasseli teki ehtoon aikana aika monta pientä treeniä, yhdessä setissä tuli vähän häröilyä, mutta ei todellakaan mitään maata kaatavaa.
Anne ja Rasseli, kuva tosin vuoden takainen.

Hermannin kanssa otin kontaktisetin, hyvin meni. Myös keinua otettiin nyt. Muuten Mari päästeli Herman kanssa normaaliin tyyliin, yks takaakierto meinas tuottaa hankaluuksia, mutta kyllä siitäkin selvittiin.
Hermanni

Kapon kaivoin vielä tekemään vähän pujottelua ja hyppyjä, nyt ei korva vaivannut yhtään ja hyvin meni! Jätkä pujottelee makeesti loppuun, vaikka mä jätän sitä kahden aidan verran, vautsi, hyvin vedetty!

Sanni, tämäkin kuva on otettu -07

Torstaina kävin taas ennen kurssia raviradalla, sää oli ihana ja koirat sai mennä niin paljon kun kintuista lähti. Sitten mä sain jonkun ihme piston ja jäähallille päästyäni tein Kapolla tokoa. Kapo oli loistavassa viretilassa ja teki tarkkaa työtä, seuraaminen oli ihanan levollista. Pitäiskö mun ilmoittaa se kokeeseen? No ei nyt sentään hulluja puhuta! Kurssin ohjaukset meni hyvin, ryhmät toimii ja koirat oppii, se on hienoa se!

Nyt on jo perjantai ja enää 2 yötä agilityn mm-kisojen finaaliin!! Sunnuntaina lähdetään aamuyöllä liikkeelle oikein bussikyydillä. Voi että tätä reissua on odotettu! Kaikki kivat frenditkin lähtee messiin! Maanantaina sitten tuskin ääntä enää lähtee kenestäkään...

Ei kommentteja: