maanantai 1. syyskuuta 2008

Leppoisa sunnuntai
Yöllinen tanssireissu vaati tietysti veronsa ja kello näytti yli kymmentä kun Kapon tehokas herätys sai mut liikkeelle. Henna oli jo käyttänyt kaikki koirat pihalla. Päivä alkoi kahvin keitolla ja valokuvauksen suunnittelulla. Aurinko paistoi oikein ihanasti, siis aurinko, se sellainen valo joka yleensä kesällä paistaa :)
Henna otti oikein onnistuneita kuvia, vaikkakin sain kuulla pientä naputusta siitä, että mitä ihmettä mun hyvät kameravehkeet tekee Virroilla. Tyydyimme siis ihan perusvärkkiin.

Riisi, Kapo, Piu ja Kipinä (Kuva Henna Järvinen)

Koiratkin nauttivat hyvästä säästä, Riisi ja Kipinä innostuivat kunnon paini-otteluun.

Riisi ja Kipinä, kaksi mustaa :) (Kuva Henna Järvinen)



Päivä eteni vauhdilla ja ruuan jälkeen olin valmis kotimatkalle, poikien ja tyttöjen kanssa. Tytöt ovat siis aiemmin nimikkeellä "uudet karvaiset" esiintyneet marsut. Kameran välijohdon puuttuessa en valitettavasti vielä tänäänkään saa uusia kuvia tähän.

Hennalle ISO KIITOS viikonlopun majoituksesta ja muusta huollosta, sekä tietysti aivan valloittavista marsuista. En olis ikinä uskonu, että tykkään niistä noin paljon!


Päädyimme Orivedeltä suoraan Vaskivedelle viemään Heikille ruokaa puimuriin, raukka oli tehny töitä koko päivän, eikä kukaan ollut edes eväitä tuonut. Koirat saivat siis melkein tunnin veryttelevän lenkin sänkipellolla ja tuntui virtaa vielä riittävän. Pellolta tulin Koirapajalle majoittamaan tytöt uuteen kotiin ja tekemään vähän töitäkin samalla. Marsut käyttäytyivät yllättävän rohkeasti, heinäkasa sai suuren suosion ja kyllä ne kummasti jo tutkivat ympäristöä. Oli tosi kiva katsella niiden puuhailua.

Rusina-vanhus oli pärjännyt mainiosti Heikin hoidossa. Ilta meni normaaleissa merkeissä, kalastamaan en ehtinyt, vaikka toiveissa oli. Koirat oli selvästi väsyneitä, ruuan jälkeen meillä makoili vaan karvakasoja ihan levyinä.

Ei kommentteja: