torstai 11. joulukuuta 2008

Lumista liitoa!

Liito jatkuu, lähinnä agiliito :)
Eilen aamulla olin poikain kanssa kentällä jo puol ysin aikaan. Mari tuli navetalta suoraan Hermannin kanssa mukaan karkeloihin. Ja mikäs siellä oli treenatessa, sopiva pehmeä lumi-alusta, eikä jäästä tietoakaan. Kapolla tein kontaktit ilman ongelmia, millä hitolla sitä sais saman vireen kisoihin? No, ehkä treenaamalla ja treenaamalla ja, juu, niin juuri.
Hermanni oli todella loistavassa vireessä! Koira on kyllä kehittynyt ihan mahdottomasti, vaikka ei olla ihan hirveesti treenattu, tai ehkä just siks. Kai sen päässä liikkuu jotain osasia myös taukojen aikana :) Puomin ja a-esteen suorittaminen on suorastaan kadehdittavassa mallissa, todella makeesti tekee niin nousut, kuin alakontaktitkin. Loistavaa menoa!
Pujottelussa tehtiin "väärää puolta", pikkuse siinä on työsarkaa, mutta ainahan sitä jotain pientä pitää olla..
Piu pääsi myös häröilemään lumikentälle, lanka oli poikki ja iloa ainakin riitti, ei sitä koiraa osaa ihan niin vakavissaan edes ottaa. Toisella on vaan niin hauskaa!! :)
Kipinä oli sitä mieltä, että onks pakko jos ei taho? No, ei vais, tehtiin me sentään yks hyppykuvio, kontaktit ja pujottelu, se riitti. Ihan jees menoa, mutta ei riittävää tykitystä..
Pojat olikin sitten päivän mukana täällä töissä, ja mikäs täällä on ollessa.

Kapo viime talvena jäällä.

Torstaina toistimme hyväksi havaitun aamutreenin, tällä kertaa Piu oli vaihtunut Peikoksi. Voi vitsi, siitäkin tulis ihan hyvä ykkösluokkalainen kun vähän vielä treenais. Päätettiin kuitenkin jättää se tammikuun kisavahvuudesta pois, ettei tule vaadittua liikaa. Sitä paitsi, kai 2 kisakoiraa / hlö riittää??


Peikko ja Mari (Kuva H.Järvinen)

Kipinä piti taukoa tämän aamun, mutta Kapo pääsi taas kontakteille, hyvin meni, suorastaan loistavasti! Samoin kun Hermannilla, ei moittimista. Jopa pujottelun toinen puoli meni hienosti, kun Mari vaan anto koiran tehdä duuninsa rauhassa :)

Kaksi treeni-aamua pulkassa ja fiilis pakkasesta huolimatta runsaasti plussan puolella!
Ensi vuotta odotellessa :)

Kapo ja Kipinä juoksee, kuva viime talvelta. Näitä kelejä vois taas tulla..

Ei kommentteja: