keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Keiko, Keijo, Kalakeitto :)







Keiko (Bestseller Kunnon Kemut) saapui elämäni iloksi 19.3.09 ja siitä lähtien onkin ollut aika haipakkaa. Tosin tuo pirun facebook toimii vähän liikaa blogin korvikkeena nykyään, mutta nyt yritän parhaani mukaan raportoida myös tänne.

Kapon kanssa on kisattu agilityä huomattavan paljon nyt kevään aikana, suurimpana kannustajana puuttuvat SM-nollat..
Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna tein reissun Liedon kisoihin tuloksena 5 x hyl :( ei hirveesti mieltä lämmittäny.

Huhtikuun 12. päivä retkeiltiin taas Lietoon, nyt mukana Mari ja Hermanni. Mä onnistuin sössimään vitosen kaikilta kolmelta radalta, Mari teki Hermannin kaa hylsyjä. Ei menny siis vahvasti sekään retki.

Huhtikuun 25. päivä tehtiin yllättävien käänteiden jälkeen niin, että Mari lähti Kapon ja Hermannin kans Vaasaan näyttelyyn ja mä jäin töihin. Mari esitti Kapon hienosti VSP.ksi, mutta Hermannille haettu h, siis sininen nauha vaihtui harmaaseen.. Tuomari kun ei lainkaan tykännyt Hermannin eri värisistä silmistä. No, täytyy siis vielä ilmoittaa se jonnekin, josko se oikean värinen nauha irtoais.


Huhtikuun 26. päivä oli kidutusta. Vuorossa kisat Hämeenlinnassa, mukana Kapo, Piu, Hermanni. Aamulla jo totesin, että musta ei ole kartturiksi, ikävä kantapäävamma oli mielettömän kipee, sen lisäks iski vielä hurjaakin hurjempi päänsärky, niin jo oli siinä päivässä kestämistä. Pojille hyl joka ainoolta radalta, Piulle 0, 5 ja hyl. Joten ei paljon kerrottavaa tästäkään reissusta.
Sitten koittikin Vappu ja Seinäjoen agi-kisat vaatimattomat 3 päivää :)
Pe-la omista radoista ei kauheesti käsitystä, mutta sunnuntaina viimeinen rata oli hyppäri ja meinasin jo siirtää Kapon ohjauksen Marille, mutta en sitten kuitenkaan..ja kuinkas kävikään, tehtiin Kapon kanssa NOLLA, pitkästä, pitkästä aikaa! Tunne oli hieno, tältäkö se nollan tekeminen tuntuu???

Mari tempas Piulla kans yhden nollan ja Hermannilla todella hienoja ratoja, mutta se loppuun asti tehty jäi puuttumaan..

Toukokuun toinen lauantai kului jälleen kisojen merkeissä, nyt vuorossa erittäin sateinen Orivesi. Eka radalta järkyttävän ohjaussössimisen takia vitonen, keskimmäinen rata meni ihan *ituiks ja tultiinkin kesken kaiken pois *lallallaaaaaa*, viimeiseltä radalta myös vitonen, kun ei pussi löytyny. Tai siis ite tein huolimattomuusvirheen... Hoh hoijaa. Mari teki Piulla ekalta vitosen ja muilta varmaan hyl. Muistaakseni. Semmoset kyläkisat oli ne.




Iso-K edellä ja Pikku-K perässä..

4 kommenttia:

Ana-Maria kirjoitti...

Very cute pretty.

Hanna kirjoitti...

Löysin ilokseni blogistasi juttua Bean veljestä Hermannista. Paljon terveisiä agilityhirmulle - pikkusisko seuraa perässä. Onko Hermannilla omaa blogia? Terv. Hanna ja Bea (Oakmeadow Heather) Lohjalta

Hanna kirjoitti...

Niin ja Bean blogi löytyy osoitteesta beajafreya.vuodatus.net
- Hanna

Piia kirjoitti...

Jokos tulis kuvia viikonlopun ROP-koirista?? Paljon onnea vielä tätäkin kautta teille kaikille!