perjantai 29. elokuuta 2008

Agilityä sateessa!
Torstaina mulla piti olla työkeikka Alavudelle, vaan joku raja se on koira-ihmisilläkin, koulutus peruttiin ja niin päädyimme Marin kanssa treenaamaan omia koiria agilitykentälle.
Sateesta huolimatta treeni oli oikein onnistunut, kivaa aitakikkailua ja kimurantteja putkia. Pujottelu ja pituus olivat myös kuvioissa. Eipä siinä otettu kun yksi setti mieheen, kentälle pääsivät vuorollaan Marin bc Hermanni, sekä mun ohjattavana Kapo ja Kipinä.
Hyvin kulkivat molemmat pojat, Kipinä oikein mallikkaasti jopa :)
Vesi on märkää, eli sateessa kastuu, hyvästä Hurtta-takista huolimatta. Niinpä treeni oli aika lyhyt ja suuntasimme yhteistuumin hakemaan heiniä tuleville uusille karvaisille, joista lisää maanantaina..

Poikkesin sitten vielä poikien kanssa Marilla ja vettä tuli niin paljon, että kaikki koirat otettiin sisälle, ja menoahan siinä sitten riitti.
Kotona meillä oli leivinuunissa tulet ja nautin hetken yksinolosta täysin siemauksin. Kapo, Kipinä ja Rusina nauttivat illalliseksi broilerin selkärankaa ja sitten myöhemmin jo uni maistui kummasti.
Huomenna, eli lauantaina on agi-kisat Orivedellä ja kummasti nostaa sykettä, kun sitä ajattelee.. Pidetään peukut pystyssä ja toivotaan hyviä ratoja!

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Moikka!
Piti heti tulla katsastaa uusi blogi. :)
Tsemppiä huomisiin kisoihin! :)